Fényezés, karosszéria javítás, lakatos munkák Páty

Cégünk 1997 óta működik. Fő profilja az autó karosszéria szakszerű javítása és egyéb ezzel kapcsolatos szolgáltatások. Az eltelt idő alatt, sok ezer ügyfelünk tisztelt meg bizalmával és visszajáró ügyfeleinké váltak. Teljes körű autószerviz szolgáltatásunkat a legkedvezőbb áron nyújtjuk a lehető legmagasabb színvonalon! Célunk, hogy a kedves ügyfél maximálisan elégedett és rendszeres megbízónk legyen! Mivel a gépjármű összes javítása és beállítása (motor, futómű, fék, gumi, sebességváltó) egy helyen történik, ezért a munkát rövid határidővel tudjuk vállalni.

Fényezés Páty közelében

Az autók fényezése egy olyan folyamat, amely során az autó külső felülete megkapja azt a kívánt színt, valamint a védelmet nyújtó festékbevonat, fényezés Páty közelében. A fényezés folyamata az alábbi lépésekből áll:
 • Előkészítés: az autót alaposan megtisztítják és lemossák róla a rákerült szennyeződéseket. Ezt követően a meglévő karcolásokat és horpadásokat, egyéb sérüléseket javítani kell fényezés Páty közelében.
 • Alapozás: a gépjármű felületére felviszik az alapozó réteget, amely a festék tapadását, valamint egyenletes felvitelét segíti az adott felületen.
 • Fémszórás(választható): ha az autó felülete rozsdás, esetleg festékmaradványokkal szennyezett, akkor a fémszórás segítségével alaposan megtisztíthatjuk a gépjárművet fényezés Páty közelében.
 • Festés: ezen lépésnél kerül fel az autó külsejére a választott szín. A festékrétegek egyenletesen, sima felhordása kiemelten fontos ahhoz, hogy a megfelelő végeredményt kapjuk.
 • Kiemelés, polírozás: a festék megszáradását követően a gépjárművet kiemelik és polírozzák. A polírozás eltávolítja az esetleges karcolásokat, szennyeződéseket, matt foltokat, továbbá visszaadja a felületre felkent festék ragyogását fényezés Páty közelében.

Karosszéria javítás Páty közelében

Az autó külső felületének sérüléseinek javítását értjük karosszéria javítás alatt. Magában foglalja a horpadások, ütések, karcolások, sérülések javítását.
 • Vizsgálat, becslés: a sérült karosszériát alaposan megvizsgálják, valamint azonosítják a károk kiterjedését és a szükséges javításokat. Majd egy szakember felméri a sérülések alapján, a javítás költségeit és árajánlatot tesz, karosszéria javítás Páty közelében.
 • Előkészítés: a javítás megkezdése előtt a sérült felületet előkészítik. Ilyen lehet például a felületen meglévő rozsda és festék eltávolítása, a terület megtisztítása.
 • Karosszéria javítás Páty közelében: a terület javítása függ a sérülés típusától. Megfelelő eszközökkel és technikákkal kisimítják, kiegyenesítik vagy kicserélik a különböző sérüléseket, karosszéria javítás Páty közelében.
 • Alapozás, festés: a javítás befejezése után következik az érintett felület alapozó réteggel történő kezelése, amely biztosítja a festék tapadását. Majd a területet a festékkel befedik, mindezt úgy, hogy a festék rétegek száma, valamint a festék típusa megfeleljen a javítás mértékének, továbbá az autó eredeti festékének jellemzőitől.
 • Kiemelés, polírozás: a festék megszáradását követően a javított területet kiemelik, valamint polírozzák. Segít a javítás tökéletes beillesztésében az autó eredeti felületébe, továbbá a festék egyenletes és fényes megjelenésében, karosszéria javítás Páty közelében.

Lakatos munkák Páty közelében

Az autón végzett lakatos munkák Páty közelében magában foglalja a vázszerkezet, a karosszéria, valamint az egyéb fémalkatrészek helyreállítását is.
 • Karosszéria javítás Páty közelében: karcolások, ütések, horpadások és sérülések helyreállítása az autó külső felületén. Különféle eszközöket, valamint technikákat alkalmaz a szakember a sérült terület kiegyenesítésére, például: hegesztést, simítást, kalapácsolást.
 • Rozsdamentesítés és helyreállítás Páty közelében: a sózás, az időjárás és számos más tényező miatt alakulhat ki az autó karosszériáján rozsda. A lakatos szakember feladata a rozsda eltávolítása, a területek előkészítése, valamint a helyreállítás, cserélendő elemek beépítése.
 • Hegesztési munkák Páty közelében: a lakatos több esetben is hegesztést végez az autó alvázán, egyéb fémalkatrészein. Ezek lehetnek hegesztési javítások, új elemek beépítése, esetleg személyre szabás is, ami lehet például módosított lökhárító vagy tetősínek telepítése.
 • Fényszóró vagy lökhárító javítása Páty közelében: feladat lehet még egy lakatos számára a sérült fényszóró, esetleg lökhárító helyreállítása és cseréje. Ez magában foglalja a sérült műanyag elemek cseréjét, festék vagy bevonat helyreállítását, valamint a repedések javítását.
 • Testreszabás Páty közelében: a lakatos munkái között tartozik továbbá még a különböző testreszabási munkák, például az autó külső megjelenését vagy funkcióját változtatják meg.
 

Kapcsolat

West 98 Autójavító Kft.

Karosszéria javítás és Fényezés Cím: 2051 Biatorbágy, Viola utca 3. Telefon: +3670 6020 573 (Holics László) Nyitva tartás: H-P: 7:30-16-ig Email cím: west98bt@gmail.com